klassenbericht groep 4: afsluiting van het thema met een uitje!

Beste ouders,

 

We zitten nog volop in het thema: speelgoed, maar we zijn ook al bezig met het organiseren van de afsluiting van dit thema.

Na een tip van Marloes, de moeder van Lieke, gaan we met de groepen die werken aan dit onderwerp naar het Museum van de 20e eeuw in Hoorn! Hoe leuk is dat, een echte schoolreis!

Dit zal plaatsvinden in de laatste week voor de kerstvakantie, op maandag 18 december. De precieze tijd weten we nog niet helemaal, maar we gaan ervan uit dat we de hele ochtend weg zijn en rond 12.45 uur weer terug komen op school.
Om deze reis te gaan maken zijn we op zoek naar ouders die ons met de auto willen rijden. Mocht je die ochtend/dag vrij zijn en het leuk vinden om een groepje te begeleiden, dan zoeken we jou!

Je kunt je opgeven door te reageren op dit bericht en we willen daarbij ook graag weten hoeveel kinderen mee kunnen rijden. Er mogen zoveel kinderen mee in de auto als dat er gordels zijn. Als we genoeg ouders hebben dan contacten we dat groepje begeleiders met de verdere informatie. 

We zien jullie reacties graag tegemoet.

 

groeten,

Anne en Ramona

excursion excursion