Nieuwe directeur

Meester Rob stelt zich voor

Beste ouders en verzorgers,

 

Na mijn eerste week op de Sint Antoniusschool mag ik wel zeggen: “Wat bof ik dat ik op de SAS mag werken!” We hebben een geweldig team met enthousiaste en bevlogen collega’s. En wat een leuke, lieve kinderen hebben jullie! Tijdens mijn bezoek aan alle klassen stelden de kinderen mij vragen, zoals: Hoe oud bent u? Waar woont u? Heeft u kinderen? Wat zijn uw hobby’s? Wat gaat u op de SAS doen? En nog veel meer mooie vragen. Het zijn vragen die een goed beeld geven van wie ik ben. Daarom wil ik mij aan jullie voorstellen aan de hand van de antwoorden op de vragen van jullie kinderen.

 

Mijn naam is Rob Santen en ik ben 57 jaar. Mijn vrouw Marieke en ik hebben twee fantastische kinderen: Sanne (20) en Tom (17). We wonen in Castricum. Ik ben een groot muziekliefhebber en hou van sport. Vooral van voetbal en Formule 1. Zelf fiets ik regelmatig op de mountainbike.

 

Na mijn studie rechten heb ik als leidinggevende bij verschillende gemeenten in Noord-Holland gewerkt. Door corona en de ziekte van mijn vader ben ik mijn hart gaan volgen. Ik heb de overstap naar het onderwijs gemaakt als manager Pedagogisch Werk & Onderwijsassistent op het Regio College en het Horizon College. Vorig jaar heb ik mijn diploma Vakbekwaam Schoolleider gehaald. 

 

Wat ik voor de SAS kan betekenen, is medewerkers en leerlingen helpen hun nieuwsgierigheid aan te wakkeren, hun talenten te ontwikkelen en hun ambities te verwezenlijken. Wendbaar leren om te gaan met veranderingen, open te staan voor andere gedachten en levenswijzen en elkaar te waarderen en samen de juiste keuzes te maken. Leren en werken met LEV! Ik vind het belangrijk dat medewerkers en leerlingen gelukkig en tevreden zijn met zichzelf, met plezier samenwerken en leren. Zodat wij jullie kinderen een fantastische tijd op de SAS kunnen geven. Want tenslotte doen we het voor hen. In je SAS op de SAS!

 

Tot gauw,

Rob Santen

20240106_125544 20240106_125544